Beoordelingen van Niko's Corner Groningen

Recente recensies van Niko's Corner Groningen

5 sterren na 29 reviews

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en smaak, de pizza was helaas wat aan de koude kant maar verder prima!

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg al een mail dat de bezorger onderweg was, toen duurde het nog vrij lang en was mijn eten koud toen het aankwam... normaal hebben we dat nooit bij jullie! Jammer, kan ook een keer mis gaan natuurlijk. Groetjes Anniek

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echt goed & lekker. Beetje jammer toen ik belde omdat ik een uur en 10 minuten zat te wachten op me eten om te vragen waar het bleef omdat ik over een half uur naar werk moest ik beetje af werd gesnauwd. En jammer dat het zo lang duurde want vaak is het er bij mij al snel. Verder echt lekker eten!

, 16-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Die kip Mexican burger zou zelfs in een michelin restaurant niet misstaan

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de sweet spareribs besteld en deze smaakte zeer goed. Er ontbrak wel een salade wie er kennelijk bij hoorde te zitten. Ik zou de spareribs zeker aanraden

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk bestellen, alles warm en snel bezorgd

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Per mail werd aangegeven dat de bezorger onderweg was maar half uur later nog niks terwijl wij 5 minuutjes verderop wonen, toen gebeld en de bezorger zou meteen vertrekken maar niks ontvangen. De bezorger heeft het bij iemand anders bezorgd die zo vriendelijk was het alsnog bij ons te brengen inmiddels was het anderhalf uur later en het eten was koud . Bij een vorige bestelling was het ook drama toen hebben we uiteindelijk dik 2 uur op ons eten moeten wachten en er tot twee keer toe achteraan moeten bellen. Wij gaan voortaan naar een ander adresje !

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizzas voor een leuke prijs en extra korting via de site. Pizzas smaakte goed. Hadden iets warmer gemogen, maar gezien de prijzen klagen we niet.

, 03-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hellas geen goede recensie. We hadden wat borrelhapjes besteld als in bitterballen, mini snacks e.d. De bestelling kwam een kwartier te laat, was niet heet mee, de helft was geplet en er ontbraken 10 stuks....jammer, doen we niet weer.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Spareribs zijn heerlijk, de aardappeltjes waren helaas slap en weinig gekruid. Hier kunnen ze nog wel aan werken om die wat lekkerder te maken.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, goedkoop en lekker.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere pizza, leuke man aan de deur. Jammer dat ie niet binnen wou komen :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie telefoon nummer doet het niet Heb de bezorger gevraagd waarom niet Hij zegt we hebben nieuw nummer maar weet ik ook niet vind dat erg jammer Want had om half 12 bestelt en niks gehoord en geen bevestiging in mail dus kon jullie niet bereiken nog een keer geprobeerd en kreeg weer geen bevestiging uiteindelijk kwamen jullie wel maar het is heel onzeker als je niet kunt bellen

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste!

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Zowel de cheeseburger als de lahmachune. Bestel sowieso 2x per week bij ze. :)

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, ook warm bezorgd. Ze waren het ijs vergeten maar daar waren ze zelf al achter en werd nageleverd. Vriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer genoeg kwam het koud aan Maar het was -9 buiten en het was wel zoals altijd erg lekker

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en het eten was heerlijk ?? Ga er zeker vaker bestellen.