Beoordelingen van Niko's Corner Groningen

Recente recensies van Niko's Corner Groningen

4 sterren na 109 reviews

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kipburger en kip was heerlijk, de Quattro formaggi leken alleen normale kaassoufles.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur te laat, waarschijnlijk daardoor eten al afgekoeld want was niet zo warm als normaal

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestelde een patat oorlog maar kreeg een patat curry. De doorgegeven bestelling stond ook gewoon op de bon, had je alleen maar hoeven lezen. Tasje werd voor de deur gezet en de bezorger was al weg toen ik bij de deur was. Ik heb er niks van gezegd omdat het al vrij lang duurde voordat de bestelling er was, had geen zin om nog langer te wachten. De dingen uit de frituur smaakten naar oud frituurvet. Beetje een tegenvaller terwijl ik wel positieve dingen had gehoord over Niko's corner.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burgers zijn best lekker. Alleen is de laatste tijd de kwaliteit van het broodje erg achteruit gegaan. Meestal bevroren, plakkerig, niet afgebakken broodjes. Al 4 keer achter elkaar. Jammer. Even geen burgers meer voor mij.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was zodanig dat het eten echt lauw was. Het eten plakte daardoor vast aan het folie. De bezorging belde mij of ik buiten de bestelling wilde aannemen na een uur wachttijd. Toen ik beneden was, was er niemand en moest ik zelf opbellen. Bleek dat de bezorgen blijkbaar 78a niet kon vinden, maar logisch, want dat was een verkeerd huisnummer terwijl ik het goede heb doorgegeven. Toen ik aangaf waar hij zijn moest, kwam hij natuurlijk toen wel snel, maar ondertussen was het eten echt lauw, ondanks dat hij aangaf dat het wel warm was, toen ik vroeg; Is het dan nu nog wel echt warm...... Ik vind het echt heel vervelend omdat ik mijn bezoek trakteerde en lauwe patat en lauwe kapsalon met compleet gestolde kaas is geen feestje.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had wat besteld. Na me bestelling word ik gebeld door Niko en ze zeggen dat me bestelling is geannuleerd. En dat begreep ik vanwege sneeuw storm. Het probleem is ik heb nog geen geld terug gekregen . misschien morgen wel ik zie nog wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorger zou wisselgeld brengen, want dit was hij vergeten. Nooit meer teruggekomen. Volgende dag langs geweest (ik had weer besteld) . Heb dit aangegeven toen ik wilde gaan betalen, vervolgens zegt de eigenaar dat dit een probleem van gister is en dat het vandaag weer een nieuwe dag is. Uiteindelijk na een woordenwisseling, zegt hij dat ik dit met de bezorger moet regelen en niet met de eigenaar. Bezorger was niet aanwezig, ik had geen tijd om hierop te wachten i.v.m. de avondklok. Ze zouden mij bellen als de bezorger er was, ook weer niet gebeurd. Ook 40 minuten langer moeten wachten dan aangegeven van te voren. Al met al niet erg tevreden.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben hier eerder besteld en toen viel het niet tegen. Deze keer waren er echter wel een paar dingen niet goed met de bestelling... Een huisgenoot had het mexican burger menu, op de site stond dat hier nacho chips op zou zitten. Blijkbaar had Niko de nacho's op, want tot onze verbazing zat er paprika chips op deze burger?! Ik waardeer de creativiteit van de desbetreffende burger bakker maar ik denk toch dat dit beter op een andere manier had gekund. Daarnaast was de patat ook koud en slap bij ontvangst. Jammer, want voor ons maakt dit toch de laatste keer

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sparib was erg lekker . Mag wel meer kruiden op.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opmerking bijgezet. Wordt nooit meer gelezen. Dit is al de 4e keer dat t niet gelezen wordt. Na de 3e keer had ik heengebeld. Ze zouden opmerking toevoegen dat ze bij ons de opmerkingen moesten lezen. Niet gedaan. Er zat paprikachips op mijn Mexican broodje. Ook al een keer naturel chips erop gehad. Wel zo netjes als dit van te voren wordt vermeld. Doritos chips hoort er op en geen andere chips. 4 kaassoufletjes besteld met 4 verschillende kazen. Waren allemaal dezelfde smaak en hadden het ook nog 2x besteld. Dus 8x gewonen kaassoufletjes. Denk niet dat wij hier nog vaker bestellen.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zat geen drinken bij de bestelling terwijl ik een menu besteld had. Beetje jammer

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal is de Niko’s heel lekker, maar dit keer liet de kwaliteit te wensen over. Mijn italiaanse burger was overgaar en er zat heel weinig sla ed op, je zag dat het gehaast gemaakt was. De spareribs waren taai, terwijl ze normaal heerlijk zijn. We zijn beter van jullie gewend!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs is laag wat natuurlijk goed is. Kwaliteit en dus smaak is echter ook wat lager. Prima voor een student, maar verbetering in kwaliteit van zowel snacks, sauzen en patat mag en kan beter.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vorige keer extra patat bij kapsalon gekregen dit keer zat die er niet bij, En er word niet naar de opmerkingen gekeken beetje jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

4 Burgers besteld 2 verschillende smaken maar helaas waren allemaal hetzelfde geleverd en nog die bezorger die de hele tijd aan het bellen met iemand was dus hij stond iets van 5 min beneden voor dat hij naar boven gelopen

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel de burger zoals ik wilde maar alleen lauw. Patat lauw en niet lekker. Garnalen kroketten vergeten, niet bereikbaar per telefoon en 1.5 gewacht. Niet van jullie gewend en teveel betaald omdat jullie wat vergeten zijn.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hotwings waren te zout, meer dan de helft weggegooid. Het duurde ook meer dan een uur voordat de bestelling er was.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee uur moeten wachten op mijn bestelling. Kreeg als 'goedmakertje' een helemaal platgeslagen en zompige hamburger....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Calzone pizza; vlot bezorgd

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en heerlijke hamburgers!!! Ruime keuze , echt een aanrader 👍

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza calzone was heerlijk, kebab was beetje aangebrand helaas. Sommige stukjes daardoor weg moeten gooien.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat veel tijd tussen de melding 'uw bestelling is onderweg' en de feitelijke bezorging. Alles was lauw. Het blikje Sprite was niet, zoals altijd in Nederland, zonder suiker. Als suikerpatiënt kon ik het dus zo door de gootsteen gooien.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen vaker bij Niko’s en ook deze keer was het weer supersnel en lekker. Zelfs extra patat bij de bestelling gekregen.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een verkeerde bestelling ontvangen. Ze waren zo goed toen ze een paar jaar geleden startten, duur maar goed. Nu altijd fouten in de bestelling, creepy bezorgers en heel onbeschoft als je over fouten belt. Wij gaan een andere takeout zoeken.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlot bezorgd; minpuntje: de eierbal was erg zout

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen tien minuten bezorgd! Warme en krokante snacks.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker! Had een kipburger met friet. Flinke portie kon t bijna niet op. Was even bang dat ze niet meer bezorgde want kon ze niet vinden op thuisbezorgd. Maar toch wel! Zeker aanraden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza was echt verschrikkelijk. Ik bestel hier niet nog een keer. Het vet droop er vanaf en de kaas viel er gewoon vanaf wanneer je de pizza oppakte. Slechtste pizza ooit

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging goed maar voor de verbouwing/overname waren de spareribs heerlijk en perfect maar nu droog en taai en niet veel marinade saus jammer dit was altijd heerlijk

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Geen saus voor de rest heerlijk

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben meer dan 1.5 uur op onze bestelling moeten wachten. Toen wij het uiteindelijk kregen en wilden gaan eten zag en proefde ik dat de cocktail saus zuur was. En er zaten witte stukjes in. Het is vaker voor gekomen dat de bestelling niet klopte of dat het erg lang duurde. Ik bestel niet weer bij Niko’s corner.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Leuke vriendelijke mannen! We hadden afgehaald. Stond klaar! Super snel. Nette keuken! Lekker eten.!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat koud en burger in eerste instantie niet bezorgd.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Snel bezorgd, lekker warm. Heerlijke bucket Amerikaanse fried chicken met friet. Er miste alleen een sausje, maar dat wordt Niko vergeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks op aan te merken , wel prijzig maar afijn

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed! Lekker eten en snelle bezorging aanrader . Nog nooit teleurgesteld geweest over dit restaurant

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weinig groente en vond het nogal lang duren voordat de bestelling er was (1 uur)

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur later bezorgd en helaas niet (meer) warm. Heel Jammer...

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas voor de tweede keer in korte tijd helemaal de verkeerde pizza ontvangen! Kwaliteit van de pizza was prima.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima prijs-kwaliteitverhouding!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na bellen om aan te geven dat de bestelling incompleet was (er miste een kaassoufflé) werd simpelweg gezegd dat alles in de zak was gedaan. Fijn zo'n overtuigde zaak die de eigen mening voor de ervaring van de klant laat gaan.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza voor deze prijs, maar wel een beetje jammer dat we pizza's met kip en tonijn besteld hadden, en we dat niet terug hebben kunnen vinden. Verder hebben we lekker gegeten 🙂

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de spareribs zat erg veel vet, normaal is dit nooit zo..

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2x frikandel mayonaise besteld maar 2x frikandel speciaal gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt vlot systeempje Eten altijd lekker en wordt best snel bezorgd. Af en toe vergeten ze wel wat dingetjes mee te sturen maar ze compenseren dan met een lekkere ijsje ofzo

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook al was het 20 minuten te laat het 2as echt goed warm. Toen ik keek naar de bestelling bleek het niet goed te zijn. Lag aan mijn omschrijving in de opmerkingen. (Kipburger ipv beefburger) ondanks dat hebben ze hem toch opnieuw gemaakt en snel bezorgd. We hebben lekker genoten van het eten! Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas miste de knoflooksaus bij de kapsalon döner, maar het broodje hamburger was heerlijk.

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Elke keer bij bestelling mist er wel iets

, 04-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hamburger was heerlijk, zoals ik van jullie gewend ben. Union rings waren goed van smaak maar wel erg afgekoeld.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Spareribs, zo mals dat ze bijna uit elkaar vallen. Goed gekruid en lekkere saus. Bezorging was snel.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging oké , de snacks goed , de pasta Bolognese moest nog even bijgekruid worden

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er weer zoals gewoonlijk binnen 20 minuten! Top service

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Paar dagen voor het eerst besteld bij Nico, 3 donör kebab met feta en chillie cheese nuggets. Wat een heerlijk gevulde broodjes kebab zeg!!! Heerlijk Alleen de sambal mag wel Turkse sambal worden . Verder niks op aan te merken.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste spareribs van Groningen. Wel vaak gescheurde tasjes bij bezorgen.

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, lekkere salade erbij en de bestelling was meer dan voldoende. Fantastisch!

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voortreffelijke smaak, maar vleesgerecht was niet warm

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en smaak, de pizza was helaas wat aan de koude kant maar verder prima!

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg al een mail dat de bezorger onderweg was, toen duurde het nog vrij lang en was mijn eten koud toen het aankwam... normaal hebben we dat nooit bij jullie! Jammer, kan ook een keer mis gaan natuurlijk. Groetjes Anniek

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echt goed & lekker. Beetje jammer toen ik belde omdat ik een uur en 10 minuten zat te wachten op me eten om te vragen waar het bleef omdat ik over een half uur naar werk moest ik beetje af werd gesnauwd. En jammer dat het zo lang duurde want vaak is het er bij mij al snel. Verder echt lekker eten!

, 16-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Die kip Mexican burger zou zelfs in een michelin restaurant niet misstaan

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de sweet spareribs besteld en deze smaakte zeer goed. Er ontbrak wel een salade wie er kennelijk bij hoorde te zitten. Ik zou de spareribs zeker aanraden

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk bestellen, alles warm en snel bezorgd

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Per mail werd aangegeven dat de bezorger onderweg was maar half uur later nog niks terwijl wij 5 minuutjes verderop wonen, toen gebeld en de bezorger zou meteen vertrekken maar niks ontvangen. De bezorger heeft het bij iemand anders bezorgd die zo vriendelijk was het alsnog bij ons te brengen inmiddels was het anderhalf uur later en het eten was koud . Bij een vorige bestelling was het ook drama toen hebben we uiteindelijk dik 2 uur op ons eten moeten wachten en er tot twee keer toe achteraan moeten bellen. Wij gaan voortaan naar een ander adresje !

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizzas voor een leuke prijs en extra korting via de site. Pizzas smaakte goed. Hadden iets warmer gemogen, maar gezien de prijzen klagen we niet.

, 03-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hellas geen goede recensie. We hadden wat borrelhapjes besteld als in bitterballen, mini snacks e.d. De bestelling kwam een kwartier te laat, was niet heet mee, de helft was geplet en er ontbraken 10 stuks....jammer, doen we niet weer.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Spareribs zijn heerlijk, de aardappeltjes waren helaas slap en weinig gekruid. Hier kunnen ze nog wel aan werken om die wat lekkerder te maken.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, goedkoop en lekker.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere pizza, leuke man aan de deur. Jammer dat ie niet binnen wou komen :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie telefoon nummer doet het niet Heb de bezorger gevraagd waarom niet Hij zegt we hebben nieuw nummer maar weet ik ook niet vind dat erg jammer Want had om half 12 bestelt en niks gehoord en geen bevestiging in mail dus kon jullie niet bereiken nog een keer geprobeerd en kreeg weer geen bevestiging uiteindelijk kwamen jullie wel maar het is heel onzeker als je niet kunt bellen

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste!

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Zowel de cheeseburger als de lahmachune. Bestel sowieso 2x per week bij ze. :)

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, ook warm bezorgd. Ze waren het ijs vergeten maar daar waren ze zelf al achter en werd nageleverd. Vriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer genoeg kwam het koud aan Maar het was -9 buiten en het was wel zoals altijd erg lekker

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en het eten was heerlijk ?? Ga er zeker vaker bestellen.