Beoordelingen van Niko's Corner Groningen

Recente recensies van Niko's Corner Groningen

4 sterren na 99 reviews

, 02-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burger zelf was erg lekker, het was alleen teleurstellend dat beide burger niet waren wat wij besteld hadden, de ene miste de bacon en bij de andere miste de rucola, erg slordig…

, 01-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Besteld om om 18:50 op te halen, was om 19:05 klaar. Knoflook saus waren ze vergeten. Kapsalon was vrij veel - waar voor je geld. Echter lag de bodem vol verkoold voedsel, geen idee of dat doner of patat was. Niet aan te raden

, 12-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima voor elkaar. Wel bijzonder dat jeeierballen op de site kunt bestellen. Ben daarover door jullie gebeld met de melding hoe of ik daar bij kom want jullie verkopen helemaal geen eierballen, dus die heb ik gewijzigd in frikadel speciaal (even duur). Die frikandel speciaal zat er ook keurig bij maar op de kassabon staat dan wel een eierbal.... Niet heel erg allemaal maar wel wat onduidelijk. Misschien de webmaster de boel even laten nalopen.... Verder prima kwaliteit, hoeie porties , half uurtje wachttijd op zaterdagavond om 23 uur is ook netjes, en ook goed op temperatuur ( erg belangrijk).

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere burgers en crispy wings! Tot binnenkort

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer was het weer geweldig lekker. Bedankte

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kipburger en kip was heerlijk, de Quattro formaggi leken alleen normale kaassoufles.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur te laat, waarschijnlijk daardoor eten al afgekoeld want was niet zo warm als normaal

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestelde een patat oorlog maar kreeg een patat curry. De doorgegeven bestelling stond ook gewoon op de bon, had je alleen maar hoeven lezen. Tasje werd voor de deur gezet en de bezorger was al weg toen ik bij de deur was. Ik heb er niks van gezegd omdat het al vrij lang duurde voordat de bestelling er was, had geen zin om nog langer te wachten. De dingen uit de frituur smaakten naar oud frituurvet. Beetje een tegenvaller terwijl ik wel positieve dingen had gehoord over Niko's corner.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burgers zijn best lekker. Alleen is de laatste tijd de kwaliteit van het broodje erg achteruit gegaan. Meestal bevroren, plakkerig, niet afgebakken broodjes. Al 4 keer achter elkaar. Jammer. Even geen burgers meer voor mij.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sparib was erg lekker . Mag wel meer kruiden op.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opmerking bijgezet. Wordt nooit meer gelezen. Dit is al de 4e keer dat t niet gelezen wordt. Na de 3e keer had ik heengebeld. Ze zouden opmerking toevoegen dat ze bij ons de opmerkingen moesten lezen. Niet gedaan. Er zat paprikachips op mijn Mexican broodje. Ook al een keer naturel chips erop gehad. Wel zo netjes als dit van te voren wordt vermeld. Doritos chips hoort er op en geen andere chips. 4 kaassoufletjes besteld met 4 verschillende kazen. Waren allemaal dezelfde smaak en hadden het ook nog 2x besteld. Dus 8x gewonen kaassoufletjes. Denk niet dat wij hier nog vaker bestellen.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zat geen drinken bij de bestelling terwijl ik een menu besteld had. Beetje jammer

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal is de Niko’s heel lekker, maar dit keer liet de kwaliteit te wensen over. Mijn italiaanse burger was overgaar en er zat heel weinig sla ed op, je zag dat het gehaast gemaakt was. De spareribs waren taai, terwijl ze normaal heerlijk zijn. We zijn beter van jullie gewend!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Calzone pizza; vlot bezorgd

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en heerlijke hamburgers!!! Ruime keuze , echt een aanrader 👍

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza calzone was heerlijk, kebab was beetje aangebrand helaas. Sommige stukjes daardoor weg moeten gooien.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen vaker bij Niko’s en ook deze keer was het weer supersnel en lekker. Zelfs extra patat bij de bestelling gekregen.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlot bezorgd; minpuntje: de eierbal was erg zout

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen tien minuten bezorgd! Warme en krokante snacks.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker! Had een kipburger met friet. Flinke portie kon t bijna niet op. Was even bang dat ze niet meer bezorgde want kon ze niet vinden op thuisbezorgd. Maar toch wel! Zeker aanraden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging goed maar voor de verbouwing/overname waren de spareribs heerlijk en perfect maar nu droog en taai en niet veel marinade saus jammer dit was altijd heerlijk

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Geen saus voor de rest heerlijk

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Leuke vriendelijke mannen! We hadden afgehaald. Stond klaar! Super snel. Nette keuken! Lekker eten.!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat koud en burger in eerste instantie niet bezorgd.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Snel bezorgd, lekker warm. Heerlijke bucket Amerikaanse fried chicken met friet. Er miste alleen een sausje, maar dat wordt Niko vergeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks op aan te merken , wel prijzig maar afijn

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed! Lekker eten en snelle bezorging aanrader . Nog nooit teleurgesteld geweest over dit restaurant

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weinig groente en vond het nogal lang duren voordat de bestelling er was (1 uur)

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas voor de tweede keer in korte tijd helemaal de verkeerde pizza ontvangen! Kwaliteit van de pizza was prima.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima prijs-kwaliteitverhouding!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza voor deze prijs, maar wel een beetje jammer dat we pizza's met kip en tonijn besteld hadden, en we dat niet terug hebben kunnen vinden. Verder hebben we lekker gegeten 🙂

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de spareribs zat erg veel vet, normaal is dit nooit zo..

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2x frikandel mayonaise besteld maar 2x frikandel speciaal gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt vlot systeempje Eten altijd lekker en wordt best snel bezorgd. Af en toe vergeten ze wel wat dingetjes mee te sturen maar ze compenseren dan met een lekkere ijsje ofzo

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook al was het 20 minuten te laat het 2as echt goed warm. Toen ik keek naar de bestelling bleek het niet goed te zijn. Lag aan mijn omschrijving in de opmerkingen. (Kipburger ipv beefburger) ondanks dat hebben ze hem toch opnieuw gemaakt en snel bezorgd. We hebben lekker genoten van het eten! Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas miste de knoflooksaus bij de kapsalon döner, maar het broodje hamburger was heerlijk.

, 04-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hamburger was heerlijk, zoals ik van jullie gewend ben. Union rings waren goed van smaak maar wel erg afgekoeld.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Spareribs, zo mals dat ze bijna uit elkaar vallen. Goed gekruid en lekkere saus. Bezorging was snel.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging oké , de snacks goed , de pasta Bolognese moest nog even bijgekruid worden

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er weer zoals gewoonlijk binnen 20 minuten! Top service

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Paar dagen voor het eerst besteld bij Nico, 3 donör kebab met feta en chillie cheese nuggets. Wat een heerlijk gevulde broodjes kebab zeg!!! Heerlijk Alleen de sambal mag wel Turkse sambal worden . Verder niks op aan te merken.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste spareribs van Groningen. Wel vaak gescheurde tasjes bij bezorgen.

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, lekkere salade erbij en de bestelling was meer dan voldoende. Fantastisch!

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voortreffelijke smaak, maar vleesgerecht was niet warm

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en smaak, de pizza was helaas wat aan de koude kant maar verder prima!

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg al een mail dat de bezorger onderweg was, toen duurde het nog vrij lang en was mijn eten koud toen het aankwam... normaal hebben we dat nooit bij jullie! Jammer, kan ook een keer mis gaan natuurlijk. Groetjes Anniek

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echt goed & lekker. Beetje jammer toen ik belde omdat ik een uur en 10 minuten zat te wachten op me eten om te vragen waar het bleef omdat ik over een half uur naar werk moest ik beetje af werd gesnauwd. En jammer dat het zo lang duurde want vaak is het er bij mij al snel. Verder echt lekker eten!

, 16-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Die kip Mexican burger zou zelfs in een michelin restaurant niet misstaan

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de sweet spareribs besteld en deze smaakte zeer goed. Er ontbrak wel een salade wie er kennelijk bij hoorde te zitten. Ik zou de spareribs zeker aanraden

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk bestellen, alles warm en snel bezorgd

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizzas voor een leuke prijs en extra korting via de site. Pizzas smaakte goed. Hadden iets warmer gemogen, maar gezien de prijzen klagen we niet.

, 03-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hellas geen goede recensie. We hadden wat borrelhapjes besteld als in bitterballen, mini snacks e.d. De bestelling kwam een kwartier te laat, was niet heet mee, de helft was geplet en er ontbraken 10 stuks....jammer, doen we niet weer.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Spareribs zijn heerlijk, de aardappeltjes waren helaas slap en weinig gekruid. Hier kunnen ze nog wel aan werken om die wat lekkerder te maken.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, goedkoop en lekker.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere pizza, leuke man aan de deur. Jammer dat ie niet binnen wou komen :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie telefoon nummer doet het niet Heb de bezorger gevraagd waarom niet Hij zegt we hebben nieuw nummer maar weet ik ook niet vind dat erg jammer Want had om half 12 bestelt en niks gehoord en geen bevestiging in mail dus kon jullie niet bereiken nog een keer geprobeerd en kreeg weer geen bevestiging uiteindelijk kwamen jullie wel maar het is heel onzeker als je niet kunt bellen

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste!

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Zowel de cheeseburger als de lahmachune. Bestel sowieso 2x per week bij ze. :)

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, ook warm bezorgd. Ze waren het ijs vergeten maar daar waren ze zelf al achter en werd nageleverd. Vriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer genoeg kwam het koud aan Maar het was -9 buiten en het was wel zoals altijd erg lekker

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en het eten was heerlijk ?? Ga er zeker vaker bestellen.